Ποιοι Ειμαστε

Οι ανάγκες του κάθε ανθρώπου είναι μοναδικές.
 
Για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε το Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Δημήτριος Κριτσιώτης, όπου μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε το ιδανικό πρόγραμμα θεραπευτικής άσκησης και αποκατάστασης για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε.
 Συγκεντρώσαμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της πόλης του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας. Σύμφωνα με αυτές οργανώθηκε η διεπιστημονική ομάδα που απαρτίζεται από τις κάτωθι ειδικότητες:
1.    Φυσικοθεραπεία
2.    Εργοθεραπεία
3.    Λογοθεραπεία
4.    Παιδιατρική
5.    Διαιτιτική Διατροφή
6.    Ψυχολογία
7.    Ειδική-Φυσική Αγωγή

 Βασικό πλεονέκτημα αυτής της ιδέας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου συνδιαστικά με την εξοικονόμιση χρόνου λόγω συνύπαρξης διάφορων ειδικοτήτων σε ένα χώρο.

 Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε πέρα από το σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, καλαίσθητους χώρους κατάλληλα διαμορφωμένους για ΑΜΕΑ, καθώς και χώρο στάθμευσης.
 Η εμπειρία του δυναμικού μας σε συνδιασμό με την ακόρεστη δίψα για εξέλιξη του γνωστικού επιπέδου κάθε ειδικότητας, εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα.

 Ενωθήκαμε σε μια στέγη και τολμήσαμε κάτι το υποδειγματικό για τη Μαγνησία και ολόκληρη την Ελλάδα, άλλωστε το μαρτυράει η επωνυμία μας.
 Τώρα ξέρετε που να απευθυνθείτε, το Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Δημήτριος Κριτσιώτης είναι εκεί για εσάς.